Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 januari 2018

Verkiezingsprogramma D66Velsen 2018-2022

Met trots presenteert D66Velsen haar verkiezingsprogramma voor de raadsperiode 2018-2022.

Volgens lijsttrekker en wethouder Annette Baerveldt ligt er weer een mooi programma waarmee D66Velsen met trots de verkiezingen in gaat: “Met dit verkiezingsprogramma laat D66Velsen zien dat wij staan voor nog betere zorg en een duurzamer Velsen. Voor een Velsen waar aandacht is voor kunst, sport en gelijke kansen zijn voor iedereen. Met onze fantastische kandidaten gaan wij ook volgende periode weer werken aan een Velsen waar het prettig wonen is!”.

Aangezien D66Velsen het belangrijk vindt dat de titel “D66Velsen krijgt het voor elkaar” meer is dan een lege kreet, is het eerste hoofdstuk een samenvatting van wat wij de afgelopen vier jaar voor elkaar hebben gekregen.

Verkiezingsprogramma D66Velsen 2018-2022