Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 september 2009

D66Velsen presenteert het verkiezingsprogramma “Nu Vooruit”

D66 Velsen wethouder Annette Baerveldt zal op 12 september het startschot geven voor de Pierloop. In de Jutter en de Hofgeest 10 september stond het volgende voorwoord van de wethouder te lezen.

Voorwoord wethouder Sport, Annette Baerveldt

Met het Havenfestival IJmuiden nog in het achterhoofd wordt er al weer reikhalzend uitgekeken naar het volgende evenement. Nog even en ik mag de toeter hanteren voor de start van de 19de editie van de Rabobank Pierloop Velsen, een van de toonaangevende sportieve evenementen in Velsen.

Zoals het zich nu laat aanzien. zullen ook dit jaar weer ruim 2000 deelnemers aan de start verschijnen. Het aantal inschrijving via de website wordt . elk jaar meer en ook de businessloop leeft enorm.

Vele sporters trekken na de vakantie de loopschoenen aan om de goede voornemens om te zetten in een goede conditie en dan maar hopen dat ook de vakantiekilo's hiermee snel verdwijnen. Dagelijks zie ik groepjes hardlopers langs mijn huis hun trainingsrondje 100pen. Ook merk ik dat de organisatie weer goed draait en als altijd weer maatwerk probeert te leveren voor knelpunten die zich aandienen.

Velsen kan met recht zeggen een sportieve gemeente te zijn en ik verwacht dat we dat de komende jaren zullen blijven door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk de sporters zelf. Zaterdag zal ik aan de finish staan om de lopers te verwelkomen met applaus. In ieder geval wens ik hierbij alle deelnemers en de organisatie veel succes en vooral goed loopweer

En natuurlijk op voorhand de hartelijke dank voor de inzet van velen om er een feest van de maken.

Annette Baerveldt Wethouder Sport